top of page

GROEPSLESSEN

Tang Soo Do beginners jeugd

Voor kinderen vanaf 7 jaar bieden wij Tang Soo Do lessen aan die aansluiten bij de belevingswereld en de fysieke mogelijkheden van kinderen in deze leeftijd. Een wetenschappelijk onderbouwd lesprogramma en speciaal opgeleide instructeurs zorgen voor leuke en uitdagende lessen waarbij de beginselen van Koreaans karate worden bijgebracht.

Er is veel aandacht voor het ontwikkelen van coördinatie, leerbaarbaarheid en weerbaarheid van de kinderen. Een speciaal voor deze groep ontwikkeld structuur zorgt voor een positieve prikkel voor de kinderen. De nadruk ligt op plezier!

Tijden: donderdag 18.00-19.00 uur en zaterdag 10.30-11.30 uur.

Tang Soo Do gevorderden jeugd

Voor kinderen met meer ervaring, groene en rode band, binnen Tang Soo Do hebben wij verschillende groepen. Kinderen trainen met leeftijdsgenoten en met kinderen met dezelfde graduatie (kleur band).

Onderdelen tijdens de lessen zijn sparren, zelfverdediging tegen trappen en stoten en vastpakken, loopvormen, wapentraining, breektesten en gevorderden hand- en voettechnieken. In al onze lessen staan lichamelijke en geestelijke ontwikkeling centraal, maar vooral respect en veiligheid voor de beoefenaars.

Rode banders worden tijdens deze lessen klaargestoomd voor de zwarte band. en hun toekomstige rol als assistent instructeur.

Tijden: dinsdag 18.30-19.30, donderdag 19.00-20.00. Zaterdag 11.30-12.30.

Tang Soo Do (jong) volwassenen

Deze groep is uitermate geschikt voor jeugd én (jong) volwassenen vanaf 12 jaar én ouder die in het verleden al eens aan zelfverdediging hebben gedaan. Maar ook voor degenen die nog nooit in een dojang (oefenzaal) zijn geweest.

 

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs traint u op uw eigen niveau, of u nu beginner of al gevorderd bent. Onze lessen dagen u iedere keer uit om het maximale uit uzelf te halen! Onderdelen tijdens de lessen zijn basistechnieken, loopvormen, sparren, breektesten, wapentraining, hand- en voettechnieken.

Tijden: dinsdag 18.30-19.30 en zaterdag 11.30-12.30 uur.
 

afbeelding TSD warm.jpg
bottom of page